Mere om bullet journals

Wow, jeg er glad for at der allerede er så mange der har haft lyst til at læse mit første indlæg om bullet journaling! Og min facebook side har fået hele to følgere, rigtig meget velkommen til jer, jeg er super glad!

Jeg vil gerne snakke lidt mere om bullet journals:


Om ikke at føle sig overvældet

Når man søger på bullet journals på pinterest eller instagram så vælter det frem med smukke håndtegnede sider med doodles, pynt og håndskrift så fin at det næsten ikke virker menneskeligt muligt.

Derudover så er der ingen mangel på alle de myriader af ting du kan dokumentere på lister, logs osv.

FORTVIVL IKKE

Alle er startet et sted og hvis du ikke er typen der tegner (eller har en flot håndskrift for den sags skyld) så må du endelig ikke lade det stoppe dig! Gå i gang alligevel – brug værktøjet og glem pynten. Eller: Lad bullet journaling være den daglige aktivitet der lader dig forbedre din håndskriftover tid eller blive bedre til at tegne og pynte dine sider.

Det er her at facebook siderne bliver nyttige. Både den internationale bullet journal junkies og den danske bullet journal DK er fulde af helt almindelige brugere, nogle mere kreative and andre, der er villige til at dele billeder og erfaringer.

Er bullet journals kun for kvinder?

Det er mit indtryk at de fleste bullet journalers er kvinder. Om ikke andet så er det i hvert fald primært kvinder der deler billeder og diskuterer deres journaling på nettet. Jeg har dog set mændene – de er derude! Så hold dig endelig ikke tilbage hvis du er mand og tænker det lyder spændende, det er kun så feminint som du selv gør det til!


Det var alt hvad jeg havde for i dag, nu vil jeg slappe af resten af aftenen. Den store dreng er syg så det har været en lang dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s